ПОРЪЧАЙ ПРОДУКТ

5 / 5 (3 гласа)

Ако имате въпроси като потребител на пчелни продукти или сте начинаещ пчелар и имате нужда от съвет, свържете се с нас. За нас ще бъде удоволствие да Ви отговорим.

 Бургас, ул. "Цар Калоян" 45;  +359 882 509 402;  pchelendar@gmai.com;

Ако желаете да поръчате продукт, попълнете точно контактната форма по долу.

Ако живеете в град Бургас или град Айтос, може да се възползвате от безплатната доставка, която предлагаме за продукти 2кг. и над 2кг.  Ако сте от друго населено място безплатна доставка е за продукти над 30 кг. Може да комбинирате в заявката си с ваши приятели, съседи или колеги и да получите нашите продукти отново с безплатна доставка или да разделите разхода по нея между вас.

Продуктите се доставят с куриер "СПИДИ" , а заплащането им се извършва в момента на получаване. За по-малко от 10 кг. продукти доставката ще ви струва спрямо тарифните цени на куриерската фирма и ще бъде доставена до офис на "СПИДИ" . Ако желаете да бъде доставена на адрес, то в полето "Вашата поръчка", упоменете това изрично, като цената за доставка е според тарифата на ….. за доставка на адрес.  

Моля, попълнете вашите данни в полетата - име, телефон, адрес, имейл. В полето "Вашата поръчка" напишете продукта, който сте избрали и желаната бройка от него( за меда - и грамаж). 

Ако желаете, доставката да бъде доставена на адрес или до конкретен офис на куриерската фирма, моля напишете точния адрес във Вашата поръчка.