ПЧЕЛИНЪТ И НИЕ...

5 / 5 (2 гласа)

Здравейте,

Ние сме семейство Желязкови – Мария и Николай. Ние не сме потомствени пчелари, а ПР специалист и строителен инженер. Живеем в едно абсурдно забързано ежедневие, подложени на грижи, стрес, умора… както всички, но пчеларството промени нашия мироглед. ЖелязковиДнес, сме много различни и по-близо до природа. Научихме толкова много за пчелите, към които преди бяхме сякаш малко безразлични. Вярваме, че пчеларството свързва хората и ги вдъхновява, вдъхновява ги да бъдат по-добри, …. да правят положителни промени за подобряването на света, в който живеем.

Все още, пчеларството за нас е хоби – разкошен начин да разпуснем и да дадем своя принос към природата. Пчелите ни плениха, превзеха душата и сърцето ни. Стараем се да отглеждаме здрави пчелни семейства, третирайки ги изцяло с БИО препарати. Грижите ни към тях са целенасочени, водени от желанието да съхраним пчелите и техните дарове, добрите пчеларски практики са приоритет в работата ни, а богатата флора и чистота на региона са гаранция за това че, консумирайки пчелни продукти ПЧЕЛЕН ДАР, ще бъдете по-здрави, по-красиви, по-щастливи и редом с нас ще имате и частица от природата. 

Ние вярваме и в това, че човешката връзка и личното отношение са изключително важни, ето защо искаме да имаме директен контакт с Вас – нашите клиенти. Ние не предлагаме само 100% натурални пчелни продукти, а и цялата ни любов, енергия и лично отношение, които сме вложили в добиването им.

Пчелинът... за него можем много да разказваме, но сега - пчелинът се намира в Природен парк „Странджа“ – на 1,5 от с. Граматиково, регистриран е и е под постоянен ветеринарен контрол. Ако имате път на там – Заповядайте! Почти всеки уикенд сме там. Елате, разпуснете и се насладете на природата – великолепна е, усетете и силата, и емоцията, която получаваме от пчелите. 

Пчелин ПЧЕЛЕН ДАР