МЕХЛЕМ С ПЧЕЛНА ОТРОВА ПРИ НЕВРОЛОГИЧНИ И СТАВНИ БОЛКИ

4.5 от 5 / 4 гласа
20.00 лв.

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!!!

 

Животът с болка не е живот. Независимо дали сте млади или хора в напреднала възраст – неврологичните или реватичните болки са винаги нетърпими, а борбата с тях е наистина трудна.

ЗА ТЕЗИ, КОИТО СА ОПИТВАЛИ ВСИЧКО, МЕХЛЕМЪТ ВСИЧКО ОТ КОШЕРА Е СЪЗДАДЕН ЗА ВАС.

ДОМАШЕН МЕХЛЕМ ВСИЧКО ОТ КОШЕРА води до бързо облекчаване на средна до силна болка при неврологични и ставни заболявания - шипове, протрузии на прешлените, плексит, дискови хернии, артрити.

мехлем с пчелна отрова

ОПАКОВКА: 50мл

 

ВСИЧКО ОТ КОШЕРА е смес от висококачествени натурални съставки за подпомагане на хора, живеещи с болка в следствие на неврологично или ставно заболяване.

КАК СЕ ИЗПОЛЗВА

Нанася се 2 пъти на ден (сутрин и вечер преди лягане) върху проблемните зони, с леки масажни движения върху кожата на тънък, но добре покриващ пласт.

При първите 2- 4 нанасяния е възможна е реакция на тялото, изразяваща се в усилване на болката в рамките на 10 -15 минути от нанасянето на мехлема. След това време болката утихва и отшумява. Препоръчително е мехлемът да се нанася на болния участък поне 14 дни, дори и да няма вече болка там.

КАКВО СЪДЪРЖА

ПЧЕЛНАТА ОТРОВА 0,03% - Пчелната отрова(апитоксинът) е със сложна химическа структура - многокомпонентна смес от неорганични и органични вещества. Установено е, че апитоксинът съдържа протеини, амино киселини, минерали, въглехидрати, пептиди, мастни вещества, хистамин ( биологично активно вещество посредник принадлежащо към групата на т.нар.биогенни амини, което има ключова роля за реакцията на имунната система), ацетилхолин (невротрансмитер и невромодулатор в периферната и централната нервна система), стеарини, въглерод, кислород, азот, калий, калций, же­лязо, магнезий, фосфор, мед, цинк, сяра, ман­ган, йод, хлор и други -  все още се изучава пълният и състав. Натуралната пчелната отрова е с рН от 4,5 до 5,5, което я прави леко кисела и има слабо жълтеникав цвят.

ОРГАНИЧЕН ПЧЕЛЕН ВОСЪК – съдържа свободни киселини, алкохоли, въглеводороди, аромати.

ОРГАНИЧЕН ПРОПОЛИС - Прополисът, наричан още пчелен клей клей, е един от най-ценните пчелни продукти. Той е смес от смоли, восък и прашец от пъпки и цветове на растенията, обогатена с ензими и подложен на млечно-кисела ферментация в храносмилателната система на пчелите. С изключение на витамин К, пчелният клей има всички известни витамини. Прополисът съдържа 16 вида аминокиселини, а от четиринадесетте минерали, нужни на човешкия организъм, прополисът съдържа 13 - изключение прави сярата.

ПЧЕЛЕН ПРАШЕЦ - Прашецът съдържа всички незаминими за човека аминокиселини и почти цялата част от периодичната таблица на химичните елементи, полезни за човешкия организъм. В пчелния прашец се съдържат 240 полезни вещества, които нормализират биохимичните процеси в човешкия организъм, стимулират регенерацията на тъканите, възстановяват чернодробната и хемопоетичната функция при анемия и поддържат нормалното състояние на ендокринната и нервната система.

БИОЛОГИЧЕН МЕД -  Медът е природно лекарство с имуностимулиращ, антибактериален, антимикробен, тонизиращ и оздравителен ефект.

ДЖИНДЖИФИЛ - Използва се като средство за облекчаване на възпалението, провокирано от артрит, натурален продукт за поддържане на подвижността на ставите и добро общо състояние на организма.

ЛАВАНДУЛА - Основните химични компоненти на лавандуловото масло са а-пинен, лимонен, 1,8 цинеол, cis-ocimene, trans-ocimene, 3-octanone, камфор, линалоол, линалилацетат, caryophyllene, терпинен-4-ол и лавандулов ацетат. Терапевтичните свойства на лавандуловото масло са антисептично, болкоуспокояващо, антиконвулсивно, анти-ревматично, анти-спастично, противовъзпалително и редица други.

OLIVE OIL EXTRA VIRGIN – Зехтинът образува защитен слой, зареден с антиоксиданти.

БИО КОКОСОВО МАСЛО – КОКОСОВОТО МАСЛО има антиоксидантни, противовъзпалителни, антимикробни, хидратиращи кожата и др. свойства.

ВАЖНО: 

  • При първите 2- 4 нанасяния е възможна е реакция на тялото, изразяваща се в усилване на болката в рамките на 10 -15 минути от нанасянето на мехлема. След това време болката утихва и отшумява. Препоръчително е мехлемът да се нанася на болния участък поне 14 дни, дори и да няма вече болка там.
  • Продуктът е само за външна употреба. Да не се употребява от хора алергични към пчелна отрова и пчелни продукти. Да се съхранява  на хладно и тъмно място недостъпно за деца.
  • Тествайте за алергична реакция преди употреба.
  • Този продукт не е предназначен за лечение, излекуване или предотвратяване на каквото и да е заболяване. Той е само с болкоуспокояващ ефект.