Бъди ПЧЕЛАР за ДЕН

„... бъди ПЧЕЛАР за ДЕН!“ е малко предизвикателство към забързания човек. Бъди ПЧЕЛАР за ДЕН е инициатива на „ПЧЕЛЕН ДАР“ и приятели, която има една цел – да насочи вниманието на хората към пчелите, за да ги опознаят по-добре.

Тези малки магически малки същества играят ключовата роля в поддържането на здравословна среда и икономика. Те опрашват две трети от всички световни култури и цветя, което ни помага да се храним, да се наслаждаваме на цветята - да живеем... Пчелите са знак за това каква е нашата околна среда - местата, които са добри за тях, са добри и за хората. Те не са опасни - хранят се с нектара от цветята и не атакуват хора без причина. Отглеждането на медоносни пчели изисква много труд и грижи, но може да бъде и изключително забавно и приятно.

Грижи, стрес, умора… Остави за ден забързаното си ежедневие и ела при нас! ... там където времето е спряло и същевременно лети, а денят е пълен с ярки цветове и емоции, там където вкусваш от аромата на безброй цветя и билки, а милувката на Слънцето и вятъра се вплитат в едно...  И като поседнеш – чуваш и виждаш Природата...

Животът ни минава покрай нас и то много бързо. Отделяме все по-малко време, да си доставяме удоволствия с трайна полза. Ден, поне ден – сред природата и сред пчелите със сигурност зареждат положително човек за време напред. Достави си едно НОВО ПРЕЖИВЯВАНЕ, ... бъди ПЧЕЛАР за ДЕН! Свържи се с нас   моб.тел.: 0882 509 402, ЗАПАЗИ СИ твоя ДЕН!