Специална коледна оферта

Коледа е тиха, нежна магия… Коледа наближава – иска ми се да е светла, топла и благодатна за всички. 

Готови ли сте за Коледа, а с подаръците?...

Ние сме съвсем малък български производител, но ви предлагаме продукти с гарантирано качество, продукти добити от био сертифицирани пчелини с много, много любов към пчелите и природата. За първи път правим промоция – най-накрая се решихме - КОЛЕДА е и наистина искаме, и се надяваме нашите продукти да достигнат до повече хора - да дарят здраве и частица от великолепната природа на Странджа,  да създадат уют, светлина, топлина… и повече усмивки.

От 15.12.2021г. – до 24.12.2021г. вкл., всички продукти с етикет COMBO са включени в СПЕЦИАЛНА КОЛЕДНА ОФЕРТА и са с 15% отстъпка. Промоцията важи при комбиниране на три продукти от различните групи – ГРУПА 1 - мед, ГРУПА 2 – пчелни продукти, ГРУПА 3 – восъчни свещи. Как да се възползвате от нея  – ЛЕСНО Е!

  • Изберете си 3 продукта от различните групи с етикет COMBO в online магазина.
  • Добавете избраните продукта в количката.
  • Приложете код за отстъпка: "COMBO-15%" и ГОТОВО! 

         Вие избирате – ние подготвяме подаръка.

КОЛЕДНА ПРОМОЦИЯКОЛЕДНА ПРОМОЦИЯ

Защо групираме продуктите – защото считаме, че това е начинът да се докоснеш до повече от даровете на пчелния кошер. Комбинацията био МЕД и пчелни продукти, усилват защитните сили на човека - истинска доза здраве всеки ден, а ръчно направените восъчни свещи от пчелен восък, освен че имат ред ползи, внасят неподражаем уют в дома, а нежното уханието на восък и мед, действа толкова релаксиращо.

Всеки може многократно да се възползва от промоцията в рамките на срока и. Ако желаете да поръчате повече от един подарък – моля, направете друга поръчка с избраните три продукта.

Възползвайки се от нашето предложение, вие подкрепяте български производител - подкрепяте нашия малък семеен бизнес и помагате за опазването на пчелите. БЛАГОДАРИМ ВИ! За нас ще бъде удоволствие да подготвим и изпратим всеки един подарък ПЧЕЛЕН ДАР!

Ако имате допълнителни въпроси – не се колебайте – свържете се с нас!

Мария и Николай