ИМУНОДАР

5 от 5 / 3 гласа
15.00 лв.

Един прекрасен продукт, истински дар за имунната система! ИМУНОДАР е комбинация от натурални пчелни продукти, добити от БИО сертифицирани пчелини, разположени в Природен парк „СТРАНДЖА“.

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!

ИМУНОДАР – ПЧЕЛЕН ДАР е с мощно имуностимулиращо, противовирусно, успокояващо действие. ИМУНОДАР – ПЧЕЛЕН ДАР подобрява цялостната функция на човешкия организъм, регулира обмяната на веществата, подобрява състава на кръвта, спомага за психическата и физическа  устойчивост. ИМУНОДАР е подходящ при възстановяване от тежки и продължителни боледувания от различен характер,  свързани с отслабване на имунитета, както и при химио и лъчетерапия.

ИМУНОДАР е съчетание от билков и манов пчелен мед, пчелен цветен прашец, прополис и пчелно млечице.

  • Медът е най-добрата супер храна.
  • Пчелният прашец е известен като ефективен имуностимулант, а употребата му е един от най-добрите начини за постигане на стабилен хранителен режим.
  • Прополисът е естественият антибиотик.
  • Пчелното млечице съдържа всичките 8 аминокиселини, които са необходими за изграждането и съществуването на човешкия организъм.

ИМУНОДАР е истински дар за имунната система!

Начин на употреба: Веднъж на ден – сутрин при възрастни по 1 супена лъжица, при деца между 6-14 години по 1/2 супена лъжица. Може да се приема и с мляко (прясно или кисело). Не се препоръчва за деца на възраст под 6 години или хора с алергии към прашец и пчелни продукти.   Наличието на частици пчелен цветен прашец по повърхността и в консистенцията на продукта е нещо нормално. Разбърквайте всеки път преди консумация! 

Стъклен буркан 450 гр. /±5%/

Състав: Прекрасно узрял билков и манов мед, пчелен цветен прашец, прополис, пчелно млечице добити от БИО сертифицирани пчелини разположени в ПП "Странджа".

Съхранение: На сухо, недостъпно за деца място, при температура под 25°С, без пряка слънчева светлина.

 

Кристализацията е естествен процес, който по никакъв начин не променя качествата на меда! Промяната се състои единствено в структурата и цвета на меда.