МЕДЕН ОЦЕТ

4.29 от 5 / 7 гласа
6.00 лв.

Този продукт не е в наличност. Моля изберете друг от каталога.

Богат, гладък и приканващ вкус, леко сладък с аромат на мед, възвишено съвършенство, древна доброта - МЕДЕНИЯТ ОЦЕТ „ПЧЕЛЕН ДАР“ може да бъде Вашият нов любим оцет.  Опитайте го!  

НАТУРАЛЕН МЕДЕН ОЦЕТ

от БИОЛОГИЧЕН ПЧЕЛЕН МЕД,

добит в ПП “Странджа”,

без изкуствени ароматизатори, оцветители и консерванти.

 

Как го правим?
 

Процесът отнема близо две години. Първо, добавяме най-добрия мед от билки и дъбова мана от Странджа планина, смесваме го с вода и правим медено вино (медовина), след което го ферментираме в натурален, жив оцет. 
Резултатът е изключителен -  пиперливо и същевременно флорално творение, изпълнено с истински вкус. 
Най-хубавото е, че ние не филтрираме или пастьоризираме оцета, така че той остава естествената храна и запазва всички свои полезни свойства във всяка една бутилка.  Можем и да го докажем – с времето ще видите как майката се утаява в бутилката. 
МЕДЕНИЯТ ОЦЕТ е продукт, който е запазил ценните хранителни качества на меда. Невероятно, но факт! 
Той има редица ползи за здравето. МЕДЕНИЯТ ОЦЕТ възстановява pH баланса в тялото и помага при усвояването на хранителни вещества, подпомага кръвообращението, подхранва и подмладява кожата, чудесен е за скалпа, притежава антисептични свойства, които помагат в борбата с микробите и бактериите.
МЕДЕНИЯТ ОЦЕТ може да се използва като ежедневна алтернатива на обикновения оцет. Сложете лъжица меден оцет в ястието, за да добавите нежен вкус. Използвайте както в солени, така и в сладки, и в пикантни ястия, в сосове, за гарниране на сурови зеленчуци, добавете го, когато замесвате домашен хляб и ще се удивите от резултата. 

                                  

 

 

Бутилка 550мл

Партида L 070722

Състав: Биологичен пчелен манов мед от пчелини разположени в ПП "Странджа" и изворна вода.

Съхранение: На хладно и тъмно място, недостъпно за деца.

Разклатете бутилката и се наслаждавайте на  истинския натурален вкус!