ПЧЕЛЕН МЕД СЪС СУРОВИ ЯДКИ

5 от 5 / 1 гласа
13.00 лв.

Еликсир за здраве, дълголетие, енергия и повече усмивки!

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!

 

МЕД СЪС СУРОВИ ЯДКИ - Опитайте нещо приятно и здравословно! МЕД СЪС СУРОВИ ЯДКИ е подходящ за закуска, “ следобедно “ похапване или когато се чувствате изморени. Разкошно се съчетава с цедено кисело мляко!

Ядките са висококонцентрирани натурални храни, които предпазват тъканите от увреждания. Те са чудесен източник на някои микроелементи, които се срещат по-рядко в другите хранителни продукти и почти нямат въглехидрати. Комбинацията от пчелен мед и ядки е истински здравословен еликсир.

  • Орехите са източник на желязо, йод, мед, фосфор, цинк, фибри, витамини от група B, витамин C, витамин E и имат висока енергийна стойност и са добри антиоксиданти. Орехите подобряват мозъчната дейност, намаляват риска от сърдечни заболявания, укрепват цялостното здравословното състояние.
  • Лешниците имат не отстъпват на орехите по полезни свойства. Лешниците имат високо съдържание на протеини мазнини, витамини и минерали, богати са на магнезий, осигуряват и значителни количества антиоксиданти. Помагат на нервната система, предпазват сърцето, могат да намалят възпалителните процеси.
  • Бадемите са сред най-предпочитаните ядки. Освен, че имат изключителен вкус, те са богати на витамин Е (37% от дневната препоръчителна доза), който играе съществена роля за нормалното функциониране на имунната система, имат мощни антиоксидантни свойства, съдържат калий, калций, желязо, магнезий и фосфор и протеини.  Включват ги в диети за предпазване на сърцето (самите бадеми наподобяват сърце). Помагат при малокръвие, нарушения в зрението, хипертония, проблеми със сърцето, намаляват също риска от атеросклероза и депресия.

Продуктът се подготвя в деня на заявката!

 

Стъклен буркан 450 гр. /±5%/

Състав: 350 прекрасно узрял суров биологичен билков и манов мед, 100г сурови ядки – бадеми, орехи и лешници.

Съхранение: На стайна температура без пряка слънчева светлина, далеч от продукти излъчващи миризма.

МЕДЪТ НЕ Е ФИЛТРИРАН, НЕ Е ПАСТЬОРИЗИРАН. СЪДЪРЖА ИЗВЕСТНО КОЛИЧЕСТВО ПОЛЕН И МАЛКИ ЧАСТИЦИ ВОСЪК.

Кристализацията е естествен процес, който по никакъв начин не променя качествата на меда! Промяната се състои единствено в структурата и цвета на меда.