ПЧЕЛЕН ЦВЕТЕН ПРАШЕЦ 100г

0 от 5 / 0 гласа
6.00 лв.

Ефективен имуностимулант и източник на  чиста енергия! Натурален пчелен продукт, добит от БИО сертифицирани пчелини, разположени в Природен парк „СТРАНДЖА“.

 

 

Пчелният прашец е пряк продукт на цветния прашец и не може да бъдат синтезиран в лаборатория. Той съдържа неиндефицирани от науката елементи, присъстващи единствено на него. Прашецът – поленовите зърна са втория по количество хранителен продукт събиран от пчелите, но е най-богат на хранителни вещества от всички други продукти произвеждани от тях.

Пчелният прашец е известен като ефективен имуностимулант, а употребата му е един от най-добрите начини за постигане на стабилен хранителен режим. Уникалните качества на пчелния прашец го правят незаменим в различни области от хранителната промишленост, медицината, козметиката и др. Със своя богат състав и изразения биологичен ефект той намира приложение и като добавка, целяща повишаване на съпротивителните сили на човешкия организъм.

Счита се, че пчелният цветен прашец е напълно безвреден за организма и може да се консумира и в комбинация с мед, разтворен във вода, сок или мляко. Препоръчителен е приемът  му при смяната на сезоните - в есенно - зимния и пролетно - летния период.

Вижте още за пчелния цветен прашец във видеото.

 

Натурален пчелен продукт, добит от БИО сертифицирани пчелини, разположени в Природен парк „СТРАНДЖА“.

Реколта 2024г

Опаковка: 100г /±5%/

Съхранение: На сухо, недостъпно за деца място, при температура под 15°С, без пряка слънчева светлина.

Опаковката на продукта трябва да бъде винаги добре затворена. Препоръчително е, голямата опаковка на продукта, след отваряне да се съхранява при температура от 0 до 4 градуса.