БЪДИ ПЧЕЛАР ЗА ДЕН

БЪДИ ПЧЕЛАР ЗА ДЕН

Приятели, познати и непознати ценители на природата, на пчелите и натуралните пчелни продукти, имаме удоволствието да ви уведомим, че от 24 април отново стартираме нашата малка кампания „... бъди ПЧЕЛАР за ДЕН!“

Пчелите са малки магически същества, които играят ключовата роля в поддържането на здравословна среда и икономика. Те опрашват две трети от всички световни култури и цветя, а това ни помага да се храним, да се наслаждаваме на цветята - да живеем... Те са знак за това каква е нашата околна среда - местата, които са добри за тях, са добри и за хората. Те не са опасни ... Отглеждането на медоносни пчели изисква много труд и грижи, но може да бъде и изключително забавно и приятно.

Животът ни минава покрай нас и то много бързо. Отделяме все по-малко време, да си доставяме удоволствия с трайна полза. Грижи, стрес, умора… Ден, поне ден – сред природата и сред пчелите със сигурност зареждат положително човек за време напред. Оставете за ден забързаното си ежедневие и елате при нас! Доставете си едно НОВО ПРЕЖИВЯВАНЕ, ... бъди ПЧЕЛАР за ДЕН! Свържи се с нас   моб.тел.: 0882 509 402, ЗАПАЗЕТЕ СИ своя ДЕН!