Доставка

Ценим Вашето време! Ще се постараем да обработим поръчката Ви бързо и да я изпратим до 24часа от обработването и. В случай, че имаме нужда от повече време, възникнат други съображения по изпращането на желаните от вас продукти или извънредни обстоятелства, ще се свържем с Вас и ще обсъдим условията по доставка.

Продуктите се доставят с куриерскa фирмa „СПИДИ" спрямо тарифните им планове, до посочен от Вас техен офис или адрес за доставка на територията на Република България, а заплащането им се извършва с наложен платеж, в момента на получаване. Ако желаете продуктите да бъде доставена на адрес, то в полето, упоменете това изрично.

Всяка пратка на „ПЧЕЛЕН ДАР“ е застрахована! Моля, уверете се, че всичко с Вашата пратка е наред, и продуктите нямат видими следи от нараняване. Застраховката важи в случай, че клиентът предяви претенции в момента на получаване. Ако не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

Извинете ни за неудобството, но единствено продукти над 50лева, могат да бъдат заплатени с карта, в офисите на куриера. Куриерът е длъжен за всяка доставка платена с карта, да си удържи такса от 0.96% с ДДС и  да ни издаде фактура. Считаме, че нито времето, нито хартиения носител могат да бъдат компенсирани с тази такса, например от 20 стотинки. БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА РАЗБИРАНЕТО!

Ако живеете в град Бургас, може да се възползвате от безплатната доставка, която предлагаме за продукти над 2кг.  Ако сте от друго населено място безплатна доставка е за продукти на стойност над двеста лева. Може да комбинирате в заявката си с ваши приятели, съседи или колеги и да получите нашите продукти отново с безплатна доставка или да разделите разхода по нея между вас.

Моля, попълвайте точно Вашите данни в съответните полетата - име, телефон, адрес, имейл.

Ако желаете,  доставката да бъде доставена на адрес - моля напишете точния адрес във Вашата поръчка.  Преди изпращане на поръчаната стока, ние имаме право да се свържем с Вас на посочения от Вас телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката. Пчеларска ферма „ПЧЕЛЕН ДАР“  не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато  са посочени неверни, непълни и/или неточни данни.

Международните доставки се реализират по договаряне. При извършване на международни доставки, приложими са правилата за доставка и получаване на пратки на съответната национална пощенска служба, както и на съответното национално законодателство на държавата, в която се намира получателят на стоките.

Всички импортни такси при внасянето на стоката са за сметка на Потребителя. Потребителят не може да иска възстановяване на цената, ако е отказал да плати импортните такси или да получи пратката.

„ПЧЕЛЕН ДАР“ си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.