МЕД С ЯДКИ И ДОМАШНО СУШЕНИ ПЛОДОВЕ

0 от 5 / 0 гласа
13.00 лв.

Истински природен концентрат от полезни вещества витамини, минерали, протеини, ненаситени мазнини, фибри… Доза здраве плюс доза наслада е равно на един чудесен ден!

 

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!

Ядките са висококонцентрирани натурални храни, които предпазват тъканите от увреждания. Те са чудесен източник на някои микроелементи, които се срещат по-рядко в другите хранителни продукти и почти нямат въглехидрати. Комбинацията от пчелен мед и ядки е истински здравословен еликсир. А комбинацията пчелен мед със сурови ядки и домашно сушени плодове е истински деликатес и перфектен източник на енергия.

Домашно сушените плодове ПЧЕЛЕН ДАР са натурален продукт, без оцветители и изкуствени добавки, пълни с хранителни вещества и фибрии и незаменима добавка към всеки здравословен режим на хранене.

Защо избрахме тези плодове за продукта ПЧЕЛЕН ДАР МЕД СЪС СУРОВИ ЯДКИ И ДОМАШНО СУШЕНИ ПЛОДОВЕ. Първо, защото всички са от нашата градина и второ:

  • черешите възстановяват съединителната тъкан и неутрализират свободните радикали;
  • стафидите са богати на желязо, съдържат мед и много от елементите на витамин В комплекс, които играят съществена роля за образуването на кръвта и червените кръвни телца, изчистват организма от токсините и свободните радикали;
  • сините сливите – оптимизират въглехидратния обмен и повишават устойчивостта на организма на стрес;
  • крушите изваждат от тялото тежките метали, действат благоприятно на черват;
  • смокините подпомагат дейността на щитовидната жлеза и храносмилателната система като цяло;
  • сушените кайсии спомагат за поддържане на нормални нива на хемоглобин, подобряват дейността на сърцето, предпазват черния дроб;
  • прасковите са богати на захари и провитамин А, който се превръща във витамин А и е от съществено значение за зрението, кожата, косата, костите и имунната система;
  • ягодите… за тях се твърди, че регулират нивата на лошия холестерол, подсилват имунната система, грижат се за сърцето и зрението… а на нас – просто са ни любимият плод.    

МЕД СЪС СУРОВИ ЯДКИ И ДОМАШНО СУШЕНИ ПЛОДОВЕ е подходящ за закуска, “ следобедно “ похапване или за моментите, когато ни се похапва нещо сладко, но освен това използването на сушени плодове ви позволява да премахнете дефицита на хранителни вещества през зимния сезон.

МЕД СЪС СУРОВИ ЯДКИ И ДОМАШНО СУШЕНИ ПЛОДОВЕ прекрасно се съчетава с цедено кисело мляко - опитайте - невероятно вкусен десерт се получава!

Продуктът се подготвя в деня на заявката!

Стъклен буркан 450 гр. /±5%/

Състав: 350 прекрасно узрял суров биологичен билков и манов мед, 70г сурови ядки – бадеми, орехи, лешници и 30г домашно сушени плодове.

Съхранение: На стайна температура без пряка слънчева светлина, далеч от продукти излъчващи миризма.

МЕДЪТ НЕ Е ФИЛТРИРАН, НЕ Е ПАСТЬОРИЗИРАН. СЪДЪРЖА ИЗВЕСТНО КОЛИЧЕСТВО ПОЛЕН И МАЛКИ ЧАСТИЦИ ВОСЪК.

Кристализацията е естествен процес, който по никакъв начин не променя качествата на меда! Промяната се състои единствено в структурата и цвета на меда.