ПЧЕЛИНИТЕ и НИЕ

Здравейте,

Ние сме семейство Желязкови – Мария и Николай. Ние не сме потомствени пчелари, а ПР специалист и строителен инженер. Живеем в едно абсурдно забързано ежедневие, подложени на грижи, стрес, умора… както всички, но пчеларството промени нашия мироглед. ЖелязковиДнес, сме много различни и по-близо до природа. Научихме толкова много за пчелите, към които преди бяхме сякаш малко безразлични. Вярваме, че пчеларството свързва хората и ги вдъхновява, вдъхновява ги да бъдат по-добри, …. да правят положителни промени за подобряването на света, в който живеем.

Все още, пчеларството за нас е хоби – разкошен начин да разпуснем и да дадем своя принос към природата. Пчелите ни плениха, превзеха душата и сърцето ни. Стараем се да отглеждаме здрави пчелни семейства, третирайки ги изцяло с БИО препарати. Грижите ни към тях са целенасочени, водени от желанието да съхраним пчелите и техните дарове, добрите пчеларски практики са приоритет в работата ни, а богатата флора и чистота на региона са гаранция за това че, консумирайки пчелни продукти ПЧЕЛЕН ДАР, ще бъдете по-здрави, по-красиви, по-щастливи и редом с нас ще имате и частица от природата. 

НИЕ НЯМАМЕ ГРАНДИОЗНИ ЦЕЛИ, ПЧЕЛИТЕ СА ЖИВИ същества - НЕ МАШИНИ

 

Mалки количества пчелни продукти излизат от пчеларската ни ферма, малки - но с отлично качество, а ние винаги сме доволни от нашите пчели и резултатите им. Целите, които ни водят напред са:

  • Да добиваме и предлагаме чисти и висококачествени продукти за хора, които могат да го оценят.
  • Да покажем на максимално повече хора, как да разпознават качествените пчелни продукти и колко ценни са те за човешкото здраве.
  • Пчелите са крайъгълният камък от живота на земята ни - да бъдем част от този живот за нас е привилегия, а да го запазим и да мотивираме възможно най-много хора, да се включат опазването на пчелите – мисия.

Вярваме и в това, че човешката връзка и личното отношение са изключително важни, ето защо искаме да имаме директен контакт с Вас – нашите клиенти. Ние не предлагаме само 100% натурални пчелни продукти, а и цялата ни любов, енергия и лично отношение, които сме вложили в добиването им.

Пчелините... за тях можем много да разказваме, но съвсем накратко - разположени са в Природен парк „Странджа“ – на 1,5км и 4,5км от с. Граматиково - регистрирани и под постоянен ветеринарен контрол. Ако имате път някъде на там – Заповядайте! Почти всеки уикенд сме ту на единия или на другия :) . Елате, разпуснете и се насладете на природата – великолепна е, усетете и силата, и емоцията, която получаваме от пчелите. 

Пчелин ПЧЕЛЕН ДАР